FAVV - HACCP - ALLERGENEN

 

De website van Favv :

Website FAVV

 Haccp Gids online van Favv :

Haccp Gids FAVV

Powerpointpresentatie Favv :

Powerpointpresentatie

Het stappenplan met de belangrijkste punten van Favv :

Stappenplan

Medisch attest 

Download hier onder de pagin Medisch attest en laat het invullen door uw huisarts.

klik onderaan op 2012_05_31_Exemple_certificat_medical_NL_V4.pdf

 

Contactmaterialen

Materialen en voorwerpen die bestemd zijn om met levensmiddelen in contact te komen

moeten vergezeld gaan van een schriftelijke verklaring waaruit blijkt dat zij aan de voorschriften voldoen. 

Klik hier voor een Vb.

CONTROLES IN EEN RESTAURANT

 Nieuwsbrief van Favv Online :

2015

Nieuwsbrief 2015 Nr 61

 


Januari - Februari 2013

Maart - April 2013

Juni - Juli 2013

Augustus - September 2013

November - December 2013

Nieuwsbrief 2014 Nr 57

Nieuwsbrief 2014 Nr 58

Nieuwsbrief 2014 Nr 59

Afspraken 

HACCP MAAKT ER WERK VAN

  • Een e-learning opleiding op eigen ritme, 
  • waar en wanneer het jou uitkomt, 
  • op basis van de nieuwe HACCP gids. 

Surf hiervoor naar http://voedselveiligheid.horecanet.be.

Je kan jezelf aanmelden op volgende manieren:

  • Als werkgever: met het RSZ nummer van de zaak en het nummer van je nieuwe HACCP gids.
  • Als werknemer: met je rijksregisternummer (op je SIS kaart) en het nummer van de HACCP gids (die van jou of die van je werkgever).

 


Zijn er in jouw zaak meer dan 5 voltijdse equivalenten (FTE's) betrokken in de voedselketen of heeft jouw zaak een oppervlakte groter dan 400 m², dan stellen we de vervolgopleiding voor:
HACCP AUTOCONTROLE VOOR MACRO-ONDERNEMINGEN. 

Zie data op http://www.fedhorecavlaanderen.be/nieuws/artikel/81/

 

Ga naar volgende pagina Allergenen