Britannia

Adres: 

Elizabetlaan 85
8300
Knokke-Heist
Tel: +32 (0)50 - 62 10 62

Informatie: 

faciliteiten

Hotel Britannia werd gebouwd in 1927 in de typische Normandische villa-stijl, die al meteen aan vakantie op niveau doet denken. Het was altijd wel al een hotel, maar kwam in 1989 in handen van de familie Vanhollebeke en werd toen grondig gerenoveerd.

Het is gelegen aan de brede, met wilgen, omzoomde Elizabetlaan, tussen riante villa’s met veel groen en bloemen. Het golfterrein van Knokke ligt vlakbij, evenals de Zoute laan, vertrekpunt naar het beroemde natuurreservaat Het Zwin.

De ruime en heldere kamers bieden duidelijk alle comfort aan die de gast vandaag wil genieten. Het gebouw en de algemene uitstraling hebben veel van het markante karakter van het Interbellum behouden. De ingang oogt bijzonder uitnodigend, met zonnige zithoekjes onder brede parasols. Het groot, stemmig salon is stijlvol gemeubeld met knusse zetels, een kaarttafel, een kinderhoek, en een keuze aan vakantieliteratuur.
De zeer gezellige ontbijtzaal nodigt uit tot een zowel copieus als gevarieerd ontbijtbuffet Het zonlicht straalt de ganse dag door de grote ramen het hotel binnen. Hotel Britannia is een uitgelezen omgeving voor de gasten om na een actieve dag tot rust te kunnen komen.

Email: