Figaro

Adres: 

Dumortierlaan 127
8300
Knokke-Zoute
+32 (0)50 / 620062

Informatie: 

Hotel Figaro Knokke Zoute

Een klein en gezellig hotel in Knokke, op 80 m van de Zeedijk te Knokke en op wandelafstand van het gekende Knokke Casino. Centraal gelegen in Knokke Zoute en op 80m van het strand van Knokke Zoute.

Knokke is ook, prachtige wandelingen maken op de Zeedijk van 8 km lang, het bezoeken van het natuurreservaat het Zwin van Knokke Zoute, zonnebaden op het brede strand van Knokke en het Zoute, een waaier aan mooie fietspaden in het hinterland, de polders. Maar Knokke betekent ook gastronomie met verschillende sterren restaurants uit de Michelingids. Ook hoogstaande tentoonstellingen zijn Knokke niet vreemd.

 

Figaro Hotel in Knokke : 3-Sterren comfort, alle kamers zijn voorzien van badkamer met bad, douche, toilet ,haardroger, kleuren TV, radio en telefoon. Uitgebreid ontbijtbuffet, met broodjes en croissants, verschillende soorten verse vleeswaren en kaas, alsook een grote variatie van vers fruit.

 

Voor de gastromen bieden wij ook een speciaal gastronomisch arrangement, aan uitzonderlijke prijzen, in samenwerking met Restaurant Bel-Etage te Knokke.

 

Geniet ook van onze 3-daagse fiets-arrangementen, met uitgestippelde routes rondom Knokke, Heist, Duinbergen, het Zoute, het Zwin en de polders. Ook langsheen de kust tot in Blankenberge kan U rondtoeren per fiets.

 

Kortom, Figaro Hotel in Knokke kan u een aangenaam , ontspannend en verpozend kort of lang verblijf verzorgen om helemaal tot rust te komen in de sublieme badstad die Knokke is !

Email: