SCHILDIA

Adres: 

Zeedijk 250
8300
Knokke-Heist
Tel.: 050/51 50 58 Fax : 050/51 94 64

Informatie: 

In familiebadplaats bij uitstek Heist-aan-Zee is het centraal op de zeedijk gelegen taverne-restaurant Schildia al 30 jaar een echt huis van vertrouwen voor een trouw cliënteel dat er soms al generaties lang komt. Ook de huidige patron, Patrick De Breuker, groeide op in deze zaak van zijn ouders en staat nu al zelf meer dan 10 jaar aan het roer.

Hij staat niet alleen zelf ach­ter het fornuis maar houdt ook van het rechtstreeks contact met zijn gasten. Op de restaurantkaart staan naast vele klassiekers regelmatig wisselende seizoensgebonden suggesties.

U vindt ze terug op de website. Ook voor een verzorgd drankje of hongerstillende snack is men van harte welkom in het met veel daglicht overgoten interieur met zicht op zee of op het riante windbeschutte terras dat zich op het strand voor de deur bevindt. De ganse dag door kunnen er tevens wafels, pannenkoeken en ijscoupes besteld worden.

Op de wijnkaart staan klassieke Franse wijnen maar de huiswijn is Zuid-Afrikaans (18 euro per fles) en naast een zeer groot aanbod streekbieren vindt men er 8 verschillende
bieren van het vat.
Voor elk wat wils dus en de kinderen kunnen zich uitleven op het strand terwijl de ouders genieten van het veelzijdige aanbod in dit voortreffelijke taverne-restaurant.

Email: