HORECA TER ZAKE 2016 02

HORECA TER ZAKE  2016 02
Opleiding: Overlating of stopzetten van een horecazaak

Datum: maandag  1 februari 2016 van 14 uur tot 17 uur.

Inschrijving: je schrijft  best in vóór 11/01/2016.

Of je als horecaondernemer  overweegt je horecazaak op korte termijn of slechts over langere termijn stop te zetten of over te laten is niet ter zake. Belangrijk is dat je dit tijdig voorbereidt.

Dit begint met informatie te krijgen van een deskundige. Filip Nicasi is zaakvoerder van Horeca Partners. Hij heeft jarenlange ervaring inzake horecamanagement.

Inhoud:
Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om je zaak over te laten.
-op welke manier bepaal je de overnameprijs?
-hoe vind je de geschikte overnemer
-hoe vergroot je de verkoopbaarheid van je horecazaak?
-wat als je er toch niet in slaagt om te verkopen, wat zijn dan de beste opties?
Je krijgt een overzicht in de verschillende manieren om je zaak over te laten (aandelen, handelsfonds, eenmanszaak, eigenaar, huurder,…) en de consequenties hiervan.

Locatie: Hof van Watervliet zaal 7 – Oude Burg 27 8000 Brugge - www.hofvanwatervliet.be

Waarom best inschrijven vóór 11/01/2016? 
Horeca Brugge v.z.w. heeft het initiatief genomen voor de opleiding en geeft voorrang aan haar leden die inschrijven vóór maandag 11 januari 2016.
Horeca Vlaanderen v.z.w. zal zelf ook een tweede uitnodiging versturen zowel naar horecaleden uit regio Brugge als uit andere  regio’s in West-Vlaanderen. 

Parkings: https://www.brugge.be/parking-centrum-zand
Het beste is ondergronds parkeren in P Centrum Zand (onder ’t Zand). Het kost 4,50 EUR voor 4 uren. 
Je kan ook parkeren  in P Centrum Station naast de ingang van het station aan de kant van de binnenstad (geringe kostprijs en zelfs maximum 3,50 EUR voor 24 uren)
Op vertoon van je parkeerticket kan je gratis de bus nemen. 

Verplaatsing te voet:
Het Hof Van Watervliet ligt op 15 min. van het station van Brugge, op 5 min. van de Markt en op 6 min. van 't Zand.
Te voet vanaf ’t Zand :ongeveer 500 meter: Ga van ’t Zand de grote winkelstraat in (Zuidzandstraat), rechtdoor blijven wandelen , passeer de Sint-Salvatorkerk aan de rechterkant, tot aan het Simon Stevin plein, steek dit plein schuin over tot in de linkerhoek en dan ga je in de Oude Burg naar nummer 27 (poort met klein binnenpleintje) 

Verplaatsing met het openbaar vervoer: 
Vanaf station Brugge: buslijnen 3, 4, 13 en 14 - richting centrum. Afstappen aan Sint-Salvatorkerk. Vandaar nog 5 min. te voet. 

Inschrijving versturen naar Heleen Baudot via de website : 
http://www.horeca-academie.be/opleidingen-en-inschrijvingen/overname-of-...
Meer info van Heleen: 02/213.40.10 of 0473/63.58.23 of  H.Baudot@horeca.be

Dit initiatief is mogelijk dank zij Horeca Academie (Horeca Vlaanderen VZW). De opleidingen zijn kosteloos voor horecaondernemers dank zij de steun van Agentschap Ondernemen. De ledenwerking van Horeca Brugge vzw geniet de jaarlijkse financiële steun van Turner (www.turner-dewaele.be) waarvoor onze dank aan Yves Cellier (0476/89 96 00).
Karel Hessels, voorzitter Horeca Brugge v.z.w.